Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden, soms zelfs nog langer. Als een hond 3x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons zelf maar 3 of 4 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de lijst staan voor een pup worden door geschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle staat of een wachtlijst gesloten is of open. Als een wachtlijst open is kan er pas ingeschreven worden en gaan we de inschrijvingen bekijken. Omdat we maar een paar mensen op een wachtlijst kunnen zetten, zullen we bij heel veel aanmeldingen ook nog mensen moeten teleurstellen. 

Als een wachtlijst open staat kun je een mail sturen voor de inschrijving, je ontvang dan van ons de pdf van het kennismakingsformulier. 

Mochten er nu meer pups worden geboren of er is een afmelding in de loop van het traject of we gaan het plekje wat we zelf hadden gereserveerd niet gebruiken, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open. 

Helaas is het onmogelijk om mensen persoonlijk op de hoogte te houden, dus hou zelf onze website in de gaten!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

Wachtlijst 2024


Foeks &  Ties  - 9 pups geboren op 6 mei 2024

Wachtlijst gesloten

Foeks & Ties zijn op maandag 6 mei mama & papa geworden.

Foeks is een nakomeling van onze Mila die inmiddels met pensioen is. Foeks is een kopie van mama Mila. En Ties komt van collega fokker de Annahoeve in Venlo. 

De pups zullen grotere mediums pups worden met een bruine of karamel kleur, zoals mama en papa. 


Dit nest is te volgen op onze Facebook pagina en Instagram

Naar Foeks


Rox & Pepper - 8 pups geboren op 8 mei 2024

Wachtlijst gesloten  

Rox & Pepper zijn afgelopen woensdag 8 mei mama en papa geworden van 8 pups 

Rox is een nakomeling van onze Zoë die inmiddels met pensioen is. En Pepper komt van Albertina Labradoodles 

De Pups zullen mediums tot kleine mediums worden met een Abrikoos / Rode kleur.
Dit nest kun je volgen op onze Facebook pagina en Instagram

Naar Rox


Naar Pepper


 Nila & Balou - verwachting loopsheid april 2024

Wachtlijst gesloten 


Nila heeft inmiddels 2 leuke dates gehad met Balou. Eind deze maand weten we of ze drachtig is. De lijst gaat weer open als er meer pups geteld worden dan dat er mensen op de lijst staan. 

De pups zullen mini worden zoals mama en papa met een fleecvacht. Er kunnen blonde, bruine en zwarte pups uitkomen met misschien wel mismarks (de witte vlekjes). En er is kans op tuxedo en parti kleurige pups. 


Mocht je geïnteresseerd zijn dan stuur een mail en dan word het kennismakingsformulier gestuurd.

Naar Nila


Naar Balou


Instagram