Planning Pups

Op deze pagina komen alle updates van onze planning. Een teefje heeft doorgaans elk half jaar een loopsheid, maar dat verschilt echt per hond. De ene is netjes elk half jaar loops en de ander na elke 7, 8 of 9 maanden. Soms zelfs nog langer. Als een hond 3 x loops is geweest weten we ongeveer de cyclus, en op basis van deze informatie kunnen we een inschatting maken wanneer onze dames loops worden. Bij nieuwe dames is het vaak nog afwachten wat hun cyclus is. De planning is dus een schatting!

Bij elk nestje houden we voor ons zelf een plek vrij zodat we nog altijd een keuze hebben om een pup aan te houden die we graag in ons fokprogramma willen hebben. En omdat het altijd afwachten is hoeveel pups we mogen verwachten zetten we naast ons maar 2 of 3 mensen op een wachtlijst om teleurstellingen te voorkomen. Helaas kan het ook gebeuren dat een moederhond niet drachtig blijkt te zijn of maar 1 of 2 pups draagt. De mensen die dan al op de wachtlijst staan worden dan doorgeschoven naar een volgend nestje.

Bij elke doodle zal staan of de wachtlijst gesloten is of in welke maand deze open zal gaan. Als een wachtlijst open is kun je je inschrijven via de link van het inschrijfformulier die bij de doodle staat. Om nou niet de dag te missen van een opening van een wachtlijst doen we een week van te voren een vooraankondiging bij de desbetreffende doodle.  

En mocht nu blijken dat tijdens de dracht echo (4 weken na de dekking) er meer pups worden geteld dan dat er aanmeldingen zijn of er is een afmelding in de loop van het traject, dan gaat de eerder gesloten wachtlijst weer open en kan men zich weer aanmelden via de link van het inschrijfformulier. Let op een dracht echo geeft geen garantie op het aantal pups! 

Hou zelf onze website in de gaten om te kijken of een lijst open gaat!

De planning is een schatting. We houden altijd het recht om een nest uit te stellen als dat nodig zou zijn of om een andere reu in te zetten.

Puck & ? - Wachtlijst nog gesloten

Verwachting pups eerste helft 2021

Wachtlijst voor dit nest gaat eind december 2020 open!

Zoë & ? - Wachtlijst gesloten

Verwachting pups tweede helft 2020

Doordat er bij Teddy maar 1 pup is gezien en geboren, zullen de mensen die al op de lijst staan voor een pup van Teddy door worden geschoven naar ons volgend nestje. Dat is in dit geval het nestje van Zoë.

Of er nog plek over is weten we pas na de drachtecho!

Wachtlijst voor dit nest gesloten


Teddy & Sam - 1 pup geboren op 23 juli 2020

Op 23 juli 2020 is de pup geboren van Teddy. Het is een mooie Karamel kleurige dame. De papa van deze dame is onze net goedgekeurde Sam. Hij is onze tweede reu. Sam is een zwart witte parti colour doodle. Onder het kopje "onze honden" staan nog meer leuke foto's van onze Sam.

Omdat er maar 1 pup is gezien en geboren zullen de mensen die op de wachtlijst stonden voor Teddy door worden geschoven naar het volgend nestje van De Grippen Australian Labradoodle

Wil je dit nest volgen kijk dan ook op onze Facebook pagina of op onze Instagram

 Billie & Joep - 5 pups geboren op 7 oktober 2019

Op 7 oktober 2019 zijn de pups geboren van Billie. De vader van deze mooie pups is Joep, een donkere karamel kleurige man van collega fokker Labradoodles Playground. Kleur pups, Karamel.

Billie heeft 3 dames en 2 stoere heren gekregen. De pups zullen een wave fleecevacht krijgen en zullen kleine tot gemiddelde mediums worden.

Wil je dit nest volgen kijk dan ook op onze Facebook pagina.

Zoë & Funs - 7 pups geboren op 20 april 2019

Op 20 april 2019 zijn de pups van Zoë geboren. De vader van deze mooie pups is Funs van collega fokker van de Annahoeve. Kleur pups, Karamel/Abrikoos.

Zoë heeft 1 dame en 6 heren gekregen. Alle 7 pups krijgen een wave fleecevacht

 

Wil je dit nest volgen kijk dan ook op onze Facebook pagina.

Puck & Diesel - 8 pups geboren op 4 september 2018

Op 4 september 2018 zijn de pups van Puck geboren. De vader van deze mooie pups is Diesel van collega fokker Zaanse Doodles. Kleur pups, Karamel/Abrikoos en Bruin.

Puck heeft 4 dames en 4 heren gekregen. 7 pups gaan een wave fleecevacht en 1 pup krijgt een flinke curly fleecevacht.

 

Wil je dit nest volgen kijk dan ook op onze Facebook pagina.

Zoë & Woeffie - 6 pups geboren op 28 augustus 2017

Op 28 augustus 2017 zijn de pups van Zoë geboren. De vader van deze mooie pups is Woeffie van collega fokker De Annahoeve. Kleur pups, alle kleuren.


Zoë heeft 2 dames en 4 heren gekregen. 3 pups gaan een wave fleecevacht krijgen en 3 pups krijgen een echte curly fleecevacht.

Wil je dit nest volgen kijk dan ook op onze Facebook pagina.

Puck & Finn - 7 pups geboren op 12 juni 2017

Op 12 juni 2017 zijn de pups van Puck geboren. De vader van deze mooie pups is Finn van collega fokker Dodi-doodles. Kleur pups, Karamel/Abrikoos.

Puck heeft 4 dames en 3 heren gekregen.

 

Wil je dit nest volgen kijk dan ook op onze Facebook pagina.